Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] Legend Of Mir3

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mir3a.jpg

GamePlay:

Opis Gry:

The Legend of Mir 3 to następca drugiej części tej dosyć znanej gry 2D, gra została stworzona przez studio WeMade Entertainment. W przeciwieństwie do Legend Of Mir 2, trzecia odsłona gry posiada zmodernizowaną grafikę do 16-bitów, o wiele większe mapy, ulepszony interfejs i przebudowany system misji. W grze mamy do dyspozycji cztery, bardzo standardowe klasy postaci.

Warrior - standardowy wojownik, który jak zwyklę robi sieczkę na ekranie. Nosi bardzo ciężki ekwipunek, dzięki któremu ma bardzo dużą ilość HP. Klasa oparta na walkę wręcz, bardzo słaba przy atakach z dystansu. Wojownicy są rekomendowaną klasą dla początkujących graczy w tej produkcji.

Wizard - mag, który ma bardzo słabą siłę i witalność, jednak za to ma możliwość korzystania z bardzo potężnych zaklęć. Ich czary ofensywne są niezwykle skuteczne, jednakże wymagają sporej ilości czasu na użycie ich. Posiadają jako nieliczni ataki AoE (czyli masowe uderzenia). Mają małą ilość HP, ale za to sporo many.

Taoists - klasa typowo stworzona jako supporter, czy inaczej mówiąc, buffujący. Jest to raczej odpowiednik Priest'a w innych produkcjach. Jest słaby w atakach z potworami, ale posiada potężne zaklęcia wspomagające swoich towarzyszy. W celu levelowania postaci zazwyczaj muszą szukać sobie grupy do pomocy. Ale ma jedną zaletę bo może wyczarowywać swoje moby które dużo zadają stworą.

Ta gra została dosyć zapomniana już coraz mniej ludzi gra w tą grę. Kiedyś grało bardzo dużo ludzi w tą grę ale liczebność już spada w dół dlatego zrobiłem ten temat aby odnowić ta grę i zaangażować w nią ludzi.

Jest główny serwer postawiony przez WeMade ale za niedługo mają go zamknąć. Ale to nie koniec ponieważ jest dużo serwerów dedykowanych, ja zazwyczaj gram na dedykowanych ponieważ jest tam duży exp lub mały ale to już zależy od twórcy serwera dedykowanego. Jeżeli się chce można samemu założyć serwer, można dosyć zarobić na swoim serwerze poprzez "Dotacje" tak jest na chyba każdym serwerze prywatnym ponieważ trzeba z czegoś utrzymywać serwer. Za dotacje przeważnie kupujemy itemy lub specjalne mikstury które dają większy exp etc.

Ehh jest mały problem bo nie ma prawie wcale serwerów stworzonych przez Polaków. Są tylko angielskie, chińskie itd. Ale bardzo i to bardzo jest mało polskich serwerów, jedynie raz zagrałem na polskim serwerze ale po jakimś czasie jak każdy serwer został zamknięty.

Ale mam jedną dobra wiadomość gra bardzo dużo polaków w tą grę, gdzie nie wejdziesz na angielski serwer tam i są Polacy i rządzą serwerem.

Również można expić ze swoimi znajomymi w grupie. Grupa pomieści max 12 ludzi, można stworzyć własną gildie i przyjmować ludzi do niej i wypowiadać wojny innym gildią o miasto "Sabuk" lub 'Tao Sung". Jeżeli zdobyliśmy miasto możemy iść do naszej gildiowej lokacji i tam zdobywać następne levele.

A i czwarta postać to Assasin ale mało co go znajduję się na serwerach ponieważ są wersję Legend Of Mir3 jak Holley 3.55, Kings, i Job.

Holley 3.55 nie posiada 4 postaci Assasina. Według mnie wersja Holley 3.55 jest najlepsza.

Kings - Jest to najnowsza wersja która posiada Assasina i nowe dodatkowe skille.

Job - Posiada ogromne mapy których nie lubię dlatego gram na serwerach gdzie mają wersje Holley 3.55 bo tam są standardowe mapy.

Wszystkiego tu nie napisze bo jest do opisania bardzo dużo rzeczy. Trzeba się samemu przekonać. Mam stronę z serwerami do tej gry ale nie wiem czy mogę podać więc jak jesteś zainteresowany to mogę ci ja wysłać na GG lub na pw jeżeli mogę.

Cheaty do gry:

W tej grze nie ma za bardzo cheatów a jeżeli się ma o nie radzę używać bo można zgarnąć permanentnego bana za używanie cheatów. A jeżeli już chcecie to jest taki cheat który umożliwia poruszanie się jeżeli gracz cię sparaliżował. Sparaliżować gracza można poprzez zdobycia itemka o nazwie "Paralyse Ring" w skrócie Para Ring. On umożliwia sparaliżować gracza robi on się szary i nie może się ruszyć na parę sekund. Nie będę podawał bo jest z innej strony ten cheat więc nie mogę.

A tu znalazłem filmik PvP z jakiegoś serwera:

2yzq.png

Opublikowano

Na mega NIE, gra mało popularna, co za tym idzie będzie z 50 - 30 tematów, do tego ile cheatów jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...